Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Program żeby nie zbanowali cie ludzie.

Tolek@

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Poszukuję czegoś co kiedyś widziałem. Grał sobie koleś odpalony i był admin chciał go zbanować lecz nie mógł gdyż tak jak by zmieniał ip swoje czy też miał immunited i jak by nic dalej grał lecz dało się go kiknąć. Znacie może sposów/program. Z góry bym był wdzięczny.

Uczeń
Opublikowano

Bardziej stawiam na walnięty AMXBans niz cheata ktory mialby za to odpowiadac. Moze ktos ci cos takiego podesle ale poki co pobierz sobie AntySS.

Opublikowano

Bardziej stawiam na walnięty AMXBans niz cheata ktory mialby za to odpowiadac. Moze ktos ci cos takiego podesle ale poki co pobierz sobie AntySS.

No ale jak widziałem to też nie tylko na tym serwie takie rzeczy były. Więc nie wina AMXBans ;x Czekam na dalsze odp.

Uczeń
Opublikowano

Nie masz pewności co do tego czy to nie wina Bans'a. Nie jest to problem kilku serwerów, AMXBans prędzej czy później na każdym serwerze się wali i trzeba go przeinstalować.

Opublikowano

Tylko że jedną osobę nie dało się zbanować lecz drugią itp za cheaty itp dało no wiec nie powinno być raczej winna AMXBans?..

Opublikowano

Nie ma takiego cheata o.O Jeżeli już, to tylko kolega miał zmienne ip albo admin nie umiał poprawnie kliknąć/wpisać komend -.-

ou7821.jpg

exModerator Counter Strike

Uczeń
Opublikowano

Tolek, miałem niejeden serwer dlatego wiem jak to wszystko działa. To że jednego nie idzie zbanować to nie oznacza że ma jakiegoś cheata. Jedyną rozsądną opcją jest walnięty Bans, żadnego takiego cheata nie znajdziesz bo nie ma. Jedyne co cię po części uchroni od bana to AntySS.

Opublikowano

Cóż, nie raz się spotkałem ze zmiennym ip, o czym wchodzili na innym, z tym samym nickiem i amx wariował bo nie banował :D Więc ^^

AntySS uchroni co najwyżej przed ss, a jeśli rypną demko to będzie lipton więc ;D

Opublikowano

Co mu da automatyczna zmiana nicków skoro bany są nakładane na IP o.O

Większość adminów leci na łatwiznę i próbuje zbanować ludzi przez amxmodmenu gdzie bany chcą założyć na nick? :O

Bo tak to trzeba wpisać sprawdzenie IP w konsoli, skopiować i wpisać komendę.. o.O

:makka: DajGrzdyla - s.56 Diumar  <3  <3

808911489533930136490.jpeg

Uczeń
Opublikowano

A tak, zapomniałem że to Polska i większość idzie na łatwizne :/

@AW

Jak narazie takiego cheata nie ma i zapewne nie dojdzie do jego powstania.

Opublikowano

Wystarczy spoofować volumeid, np. Chameleonem od Organnera.

No płać 80 euro za 2 użycia xD

ou7821.jpg

exModerator Counter Strike

Opublikowano

Nie opłaca się.

@topic

Mieli spieprzone amxbans, cheat musiałby leżeć po stronie serwera. Możliwa była też jakaś litera po wielu spacjach w nicku, której nie widać. (Jeśli banował ręcznie).

Jeśli odpowiadasz mi, bądź masz do mnie pytanie, oznacz mnie. Wtedy masz pewność, że Ci odpowiem.

7ltRHSP.png

Mentoruje w zarabianu przez internet: subsms, ppa, ppi, ppd, skracanie

Opublikowano

Trudno by było znaleść takie coś, skrypt na automatyczna zmiane nicku co jakiś czas np. Bez 1 spacji czy z jedna kropka co 1 s to duzo szansa ze nie dostaniesz bana, bo admin nie będzie miał jak :P Tyle że z ręcznego ;x Z AmxxMenu możesz zapomnieć.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...